Het minder goede nieuws is dat voetbalscheidsrechter Frank De Bleeckere op vrijdag 16 maart niet in ons midden kan zijn.  Die avond ontvangt hij uit handen van gouverneur André Denys in Gent  de Oost-Vlaamse Trofee voor Sportverdienst voor zijn hele loopbaan. Frank heeft mij echter verzekerd dat hij op een andere keer graag naar onze club komt.

Maar niet getreurd want we hebben een zeer waardige vervanger gevonden om ons die avond te animeren, weliswaar in een heel ander genre. Onder de titel ,,Lang en gelukkig leven dank zij Kiwanis, liefde en lust’’, neemt dokter Ben De Bruyn ons mee voor een hoogst ludieke, anekdotische en poëtische wandeling door de grote en kleine probleempjes en kwaaltjes van het ouder worden.

Doorspekt met veel relativerende humor brengt hij een boeiende en zeer herkenbare vertelling die door iedereen zal gesmaakt worden. De jongeren, die zullen weten wat hen ooit te wachten staat, en de iets minder jongeren, die zijn betoog volmondig zullen kunnen beamen…  Verwacht u niet aan een saaie uiteenzetting maar integendeel aan een boeiende conférence van een begenadigd verteller en animator!