Deze slideshow vereist JavaScript.

De niet te korte, niet te lange en vooral niet te moeilijke Kiwaniskwis bracht 23 ploegen rond de kwistafels in de VW-garage van Frank en Els De Baets. Kwismaster Willy De Buck vuurde de vragen af op de teams en Marcel leidde de jury waarin ook notaris Frank, Lieva en Berlinde zetelden.

Tussen de bedrijven door werd er goed gegeten (pasta salcissia e.a.) en gedronken, de bediening door Etienne, Martine, Filip, Mare en Karim verliep vlot, de tombola leverde prachtige prijzen en gelukkige winnaars op en de kwis zelf werd gewonnen door de ploeg van Patrick en Ingrid. Daarna kon iedereen terecht aan de prijzentafel, bijeengebracht door Paul.

De kwis bracht nog een winnaar op: het project Amani Bukavu van Luc Savat en Wilfried Crispijn, zelf aanwezig met een kwisploeg, die voor een school in Congo basismateriaal voor de ateliers hout- en metaalbewerking verzamelen, transporteren, installeren en aanleren. Zij zullen binnenkort een aanzienlijk deel ontvangen van de totale opbrengst van deze kwis.