Op zaterdag 28 en zondag 29 juli 2012 gaat de 27e editie door van de AVS Balloonmeeting Stad Eeklo, gewoontegetrouw op de stedelijke sportterreinen aan de Sporthal. Kiwanis Eeklo – Meetjesland grijpt dit evenement aan om de vzw Zwerfgoed te steunen. Deze vereniging zet zich in voor de begeleiding van jongeren tussen 12 en 18 jaar met nood aan een time-out. Wij bieden twee unieke kansen aan om deze vereninging en haar werking financieel te steunen:

1) Verken het kleurrijke luchtruim tijdens de AVS – Meetjeslandse Balloonmeeting!
Beleef een unieke vlucht tussen 80 verschillende luchtballonnen over het prachtige Meetjesland. Voor de prijs van €145.00 per persoon kan uw droom werkelijkheid worden waarbij er naast de vlucht ook een VIP parkingticket, een koud buffet en een “doop” aangeboden wordt.

Lees meer over deze actie en reserveer online jouw vlucht!

2) Lees mee in het unieke exemplaar van het eerste Meetjeslandse ballonboek ‘Ballonvaren in Eeklo en de wereld’ !
Waarschotenaar Rudi De Latter begaf zich als journalist/ fotograaf 10 jaar lang in de wereld van het ballonvaren en maakte er een prachtig fotoboek over. Het boek is te bestellen voor 45 euro en kan afgehaald worden tijdens het weekend van de ballonmeeting 28/29 juli telkens in de namiddag aan de Kiwanisstand in de evenementenhal. De auteur zal tevens aanwezig zijn.

Lees meer over deze actie en bestel jouw exemplaar!