Deze slideshow vereist JavaScript.

De Kiwaniskwis 2014 was opnieuw een groot succes. Weliswaar met iets minder deelnemende ploegen dan vorig jaar, maar de spanning en de sfeer was er niet minder om. De toonzaal van Garage De Baets zat weer vol nagelbijtende en hersenbrekende deelnemers, die er bij het nuttigen van een drankje en een hapje het beste probeerden van te maken. Uiteindelijk haalden alle deelnemers de helft van de te verdienen punten. Winnaars werden Baarden en Bert met liefst 95 punten, voor Wet geef een vat (90 punten) en AQUAFLUMEN (85 punten). Alle deelnemers mochten daarna aanschuiven aan de weer rijk gevulde prijzentafel. De opbrengst van de kwis gaat dit jaar naar het internationale Eliminate-project van Kiwanis dat tetanus uit de wereld wil helpen. Op http://www.quizarchief.be/quiz/kiwanis-meetjesland-quiz-2014 kan je de volledige kwis nog eens naspelen. Wie deze kwismaster wil inhuren in zijn bedrijf of organisatie kan via de website contact opnemen.

Lees ook de speech van voorzitter Martin De Vlieger: speech kwis (pdf)