Deze slideshow vereist JavaScript.

De Kiwanisconcerten @The Movies in de kerk van Kaprijke zijn een groot succes geworden. Zowel vrijdag (groot publiek) als zaterdag (vips en sponsors) zat de kerk afgeladen vol tot de laatste rij voor het originele concept van de harmonie van Wachtebeke die onder leiding van dirigent Tom Raes muziek uit bekende films ten gehore bracht, op groot scherm begeleid door de filmfragmenten. Nadien kon er nagepraat worden bij een hapje en een drankje.

De opbrengst gaat naar de oprichting van twee filialen van een speel-o-theek in het Meetjesland. De eerste komt in het Dorpshuis van Watervliet (Sint-Laureins) en de tweede in De Meerling in de Korte Moeie in Eeklo. De foto’s werden genomen tijdens de eerste avond. Filmfragmenten en –muziek werden toen ingeleid door filmkenner Roel Van Bambost. Zaterdag gebeurde dat door succesregisseur Jan Verheyen.