DSC_0430 web

Naar jaarlijkse goede traditie zetten we op de Avond van de Sociale Commissie de nieuwe sociale projecten van het werkjaar in de kijker van al onze leden en hun partners. Dit jaar waren de vzw Meetjeslandse Leerwerkbedrijven (Speel-o-theek), de pediatrie van AZ Alma (Kiwanispop), Villa Rozerood (zorghotel voor zwaar zieke kinderen) en de vrijwilligersvereniging Syndroom van Down bij ons te gast.
Ook burgemeester Koen Loete van Eeklo was aanwezig alsmede Eric Wille namens de Meetjeslandse ballonmeeting. Op de ballonmeeting is Kiwanis opnieuw van de partij om de vele duizenden bezoekers van drank te voorzien. De opbrengst hiervan gaat naar Villa Rozerood. Op de ,,warmste avond’’ ontvingen Isabel De Sutter en Piet Wallaert een cheque van 4.000 euro voor de inrichting van de twee Meetjeslandse Speel-o-theken uit handen van voorzitter Martin De Vlieger en van Luc Soens, voorzitter van de Sociale Commissie. Didier en Marita Devooght-Laureyns mochten dan weer 1.500 euro in ontvangst nemen van commissielid Wim Van Nevel voor de financiering van onthaalpakketten voor kinderen met het syndroom van Down.

DSC_0432 web