Deze slideshow vereist JavaScript.

Naar goede gewoonte waren bijna alle leden en hun partner op de Dag van de voorzitter, dit keer in een organisatie van Martin en Isabel. Iedereen had zijn fiets vanonder het stof gehaald om De Panne en omgeving te verkennen. Na een eerste halte in het natuurcentrum De Nachtegaal ging het naar Villa Rozerood, voor een eerste hoogtepunt van de dag. Martin mocht er aan directrice Daniëlle Huse een cheque van 4.000 euro overhandigen met de opbrengst van de ballonmeeting om zwaar zieke en zorgbehoevende kinderen uit het Meetjesland op vakantie te laten komen naar die unieke zorghotel. Na een lekker aperitief én een originele groepsfoto trokken we naar het centrum van De Panne voor een lekker pot mossels. Daarna ging het naar het Paul Delvaux-museum in Sint-Idesbald en, door de regen, naar een onverwacht schuiloord annex fietsenherstelplaats op de markt van Veurne. Geëindigd werd er in restaurant De Maretak in Adinkerke, waar op culinaire wijze afscheid werd genomen, maar niet nadat Isabel klokslag om 12 uur door Martin en de clubleden werd gefeliciteerd met haar verjaardag.