DSC_0469Met een academische zitting op het stadhuis van Eeklo, de voorstelling van een fotoboek en een diner in “ons” restaurant Ter Heide vierde onze club op vrijdag 19 september 2014 zijn 35-jarig bestaan. Op het stadhuis keken voorzitter Martin De Vlieger, voorzitter van de sociale commissie Luc Soens en stichtend lid Ignace Dutordoir terug op de mooie en rijke geschiedenis van Kiwanis Eeklo-Meetjesland. Burgemeester Koen Loete en de leden van het schepencollege loofden de club voor zijn bijdrage aan het verenigingsleven en nodigden uit voor de receptie en de groepsfoto. Daarna was het voor iedereen aangenaam bladeren in het prachtige jubileum-fotoboek, en herinneringen ophalen met de talrijke oud-leden die voor de gelegenheid waren opgedaagd. In Ter Heide werd de viering verdergezet met een heerlijk diner en keek ook o.a. Freddy Boels op guitige wijzig terug op de voorbije 35 jaar.

Lees hier ook de toespraken na van Martin De VliegerLuc Soens en Ignace Dutordoir.
Klik op een foto om de slideshow te starten!