foto1Onze Kiwanisclub was prominent aanwezig op de 24 uren fietsmarathon ten voordele van Kom op tegen Kanker in Eeklo. Heel wat van onze leden, hun partners en hun kinderen kropen afwisselend op de fietsrollen om de 24 uren, van vrijdag- tot zaterdagavond, vol te maken. Kiwanis Eeklo-Meetjesland verdubbelde het inschrijvingsgeld van 250 euro, tot 500 euro, en deed daarmee zijn duit in het zakje waardoor de opbrengst na de 24 uren reeds op 7.492 euro stond, verkoop van spijs en drank nog niet meegerekend. Aan de Kiwanis-fietsen vloeiden het bier en de cava trouwens bij beekjes, dus dat belooft. De totaalopbrengst moet verschillende teams van de Eeklose Kilometervreters toelaten deel te nemen aan de vierdaagse fietsmarathon 1000 km voor Kom Op Tegen Kanker tijdens het Hemelvaartweekeinde van 2015.
Klik op een foto om de slideshow te starten!
(Op de website van Het Nieuwsblad vind je nog meer foto’s van het fietsevent.)