fine fleur kiwanisDe Kiwanisavond met het optreden van Fine Fleur, koor van The Night of the Proms, in de nieuwbouw van AZ Alma, is een daverend succes geworden. Liefst achthonderd muziekliefhebbers woonden het concert bij, en konden vooraf en achteraf genieten van de schitterende locatie en bijpraten bij een hapje en een drankje. Voor Kiwanis Eeklo-Meetjesland, dat de opbrengst voorbestemt voor een kleurrijke inrichting van de nieuwe kinderafdeling van het ziekenhuis, een overdonderend hoogtepunt in de 35-jarige geschiedenis van de club.

Foto’s: Klik op de foto om de volledige reeks te starten op de website van Het Nieuwsblad. Met dank aan Michel Wijne voor de foto’s.

Frank De Baets: “Beste vrienden en vriendinnen, we hebben de meet gehaald. Dit event was van een heel groot formaat…. Sommigen onder ons zijn hierdoor zelfs een beetje fysiek en geestelijk gesloopt. Ik denk dat we een zeer geslaagd project achter de rug hebben. Als ik nog even het draaiboek van Geert heb doorgenomen getuigt dit alleen van een onverdroten inzet tot het welslagen van dit project. Als ik zie dat Luc de site heeft klaargemaakt. Als ik zie dat er een aantal leden een VIP tafel hebben gekocht. Als ik zie hoe Martin in stilte alle bankverrichtingen en kaartopvolging moest gadeslaan en zijn files aanvullen om klaar te zijn tegen het event. Als ik zie dat Lieven vanuit Australië zich ook zwaar inzette voor het programmaboekje. Als ik zie hoeveel zich hebben fysisch uitgesloofd hebben in het opzetten van het concert.  Als ik dan zie hoe Filip met al zijn vrouwen de 2600 hapjes moest voorbereiden en minutieus afwegen voor de afwerking. Als ik zie hoe  Luc R met zijn welbespraaktheid de VIP begeleidde. Als ik zie hoe Nicole de kelners moest aansturen.   Als ik zie dat Adriaan en Jeanine een gratis buffet hebben aangeboden en sandwiches voor de kinderen ’s avonds.  Als ik dan zie hoe Norbert  Ignace, Bernadette en Martine DB na het event alles netjes heeft afgebroken samen met de kinderen. Het enthousiasme en plezier van Tino zie met zijn parkingboys.  Als ik dan zie hoeveel enthousiaste jonge mensen zich hebben geëngageerd…kortom iedereen  die zich inzette in zowel de voorbereiding als de organisatie van die avond, en hoop ik niemand te vergeten. D an kan ik alleen maar uiterst fier zijn op onze club en dankbaar en blij zijn. Ik heb reeds een korte feedback deze middag gevraagd aan Marc Van Hulle en kreeg toch te horen dat de directeur Rudy Maertens één en al lof was over onze organisatie, de geestdrift en de behulpzaamheid.”