IMG_5712Frank en Els hadden de bijna warmste dag van het jaar uitgekozen als “Dag van de voorzitter”. Iedereen was dan ook in een zomerse stemming voor zowel het namiddag- als avondprogramma. De Kiwanisfamilie trok door Eeklo voor een Tamboerrondleiding, waar de gids in de huid van Lionel Bauwens kroop, de troubadour van Eeklo. De wandeling werd begeleid door accordeonist Mance, de vrouw van Lionel. ’s Avonds stond in de vroegere garage van Frank en Els een Spaanse culinaire avond op het menu, begeleid door muziek, zang, dans, drank en veel gemoedelijk en vriendschappelijk Kiwanisplezier. Tussendoor werden ook auto’s geshowd en kwamen de vakantieherinneringen van de enen en –plannen van de anderen uitgebreid aan bod. Een prachtige avond als bijna afsluiter van een schitterend Kiwanisjaar!

Klik op een foto om de slideshow te starten!