kiwanis-low-resOp de traditionele ambtsoverdracht in Ter Heide nam Dirk Bauwens de voorzittershamer over van Frank De Baets. Frank keek met blijdschap en tevreden terug op zijn voorzittersjaar en strooide kwistig met bedankingen. Ook uittredend secretaris Norbert blikte op zijn manier terug. Nadien nam Dirk op eigenzinnige wijze het Kiwanis-heft in handen, stelde hij zijn nieuwe bestuur aan en lichtte hij slechts een bescheiden sluier van het programma 2015-2016. Voor de volledigheid de nieuwe bestuursploeg van voorzitter Dirk: past-voorzitter en voorzitter van de aanvaardingscommissie Frank De Baets, voorzitter-elect Lieven Bauwens, voorzitter van de expansiecommissie Martin De Vlieger, voorzitter sociale commissie Ignace Dutordoir, voorzitter animatiecommissie Geert Leloup, voorzitter van de commissie statuten en reglementen Norbert D’Herckers, toastmaster Antoon Geirnaert, secretaris Lieven Schepens en penningmeester Etienne Claessens.