7-caltalina-blaton-licht-toe

De KEM POP-commissie bestaat uit Lieven B, Frank DB, Ignace D. en Luc S. Deze commissie werd in het leven geroepen naar aanleiding van de beslissing dat we de stoffen popjes (K.E.M. schonk 1000 poppen in 2014) wilden bestendigen in het nieuwbouwziekenhuis AZ Alma en door het plaatsen van een grote K-Doll in de nieuwe pediatrie. Op de machtsoverdracht mochten jullie al de vers gelakte K-doll ontdekken.

De eerste contacten met AZ Alma dateren al van mei 2014. Achter de schermen werden contacten gelegd met de kunstacademie, de kunstcommissie van AZ Alma, Henk Vincent, Petra Criel (hoofdverpleegster) en Stefanie Peene (psychosociaal assistent).

Het ganse project werd opgenomen in het leerprogramma van dit schooljaar. Een honderdtal kinderen die les volgen in de academie zullen hier aan meewerken onder het thema “kinderen voor kinderen”!

Op 19/10 hadden we dan de tweede vergadering in het AZ Alma om een geschikte plaats te zoeken. Zijn nieuwe thuis wordt de kinderspeelruimte, precies de plaats waar onze totale opbrengst van Fine Fleur zal gespendeerd worden aan de inrichting ervan… Lees hier meer.