Kiwanis Eeklo Meetjesland organiseert ‘Wat als we straks 100 worden?’, een boeiende lezing met Dirk Schyvinck op 16 november. Schrijf je online in voor 13 november.

Dirk Schyvinck (1958) kennen we van zijn marketingwerkzaamheden bij onder meer Dexia/Belfius en bij The Ppress. Maar hij is socioloog van opleiding. De voorbije tijd vond hij tijd om na te denken en om te schrijven. In “Wat als we straks 100 worden” toont hij zich een pleitbezorger van dringende sociale innovatie naast de vernieuwingen op technologisch vlak. Als fan van innovatieve projecten wou hij eigenlijk nooit oud worden, maar eeuwig jong blijven. Na een jaar vol gesprekken met ondernemers, jonge wolven en uiteraard met zijn netwerk van generatiegenoten, groeide het besef dat onze leeftijd er straks – in een leven van honderd jaar – helemaal anders zal uitzien.

Programma
Vanaf 19:30: u ontvangst met aperitief en hapjes
20:20: lunch
21:30: voordracht Dirk Schyvinck

Adres: Hostellerie Ter Heide, Tragelstraat 2 in Lembeke

Prijs: 55 € ( aperitief – voorgerecht – hoofdgerecht – dessert – koffie en wijnen inbegrepen)

Inschrijven: U kan zich hiervoor inschrijven tegen uiterlijk 13 november. Vul het online inschrijvingsformulier in.

Bekijk de uitnodiging van Kiwanis Eeklo Meetjesland: Lezing Dirk Schyvinck op 16 november(pdf)