De eerste en enige Après-Ski Party van Kiwanis Eeklo-Meetjesland ten voordele van het goede doel wordt hét niet te missen event van zaterdag 26 januari! En nu heeft ook dé DJ-sensatie van het ogenblik, DJ Merlo, zijn komst bevestigd.

Samen met DJ Julie zal DJ Merlo voor de ambiance zorgen op deze nu al legendarische fuif op het terrein van E-Crane, Koekoeklaan in Adegem. DJ Merlo (Jordi Dhooge) won voorbije zomer de wedstrijd Start to DJ bij jongerenzender MNM en is daar een jaar lang het uithangbord. Samen met Dimitri Vegas en Like Mike mocht hij kort na zijn overwinning al de Garden of Madness openen in dancing Ushuaia op Ibiza! Voor DJ Merlo (21) gaat het nu snel. Hij zegde zijn job bij KBC op en is nu full-time DJ.

Zorg dat je erbij op zaterdag 26 januari! Toegangskaarten (15 euro) of steunkaarten (10 euro) bestellen via martin.de.vlieger@outlook.com of 0496-51.48.61.