Na het grote succes van dit jaar organiseert Kiwanis Eeklo-Meetjesland over 100 dagen zijn tweede spetterende après-ski-party! Het concept blijft op zaterdag 8 februari in grote lijnen hetzelfde: de dj’s Merlo en Julie zorgen voor de muzikale ambiance, jong en oud zijn welkom, liefst in aangepaste tenue. Er is een afzonderlijke loungeruimte voor wie het iets rustiger wil.

De deuren gaan open om 19 uur bij E-Crane in de Koekoeklaan 53 in Adegem en de toegangsprijs bedraagt slechts 15 euro. Een ruime keuze dranken en hapjes zijn verkrijgbaar en de opbrengst gaat integraal naar het goede doel, dit keer Meetjeslandse kinderen met leukemie.

Kaarten kopen of reserveren kan bij alle leden van de club of rechtstreeks bij martin.de.vlieger@outlook.com of 04 96 51 48 61.

Sta je net als ons te popelen om te dansen? Tel samen met ons af!