Deze slideshow vereist JavaScript.

Luc Ryckaert is aangetreden als nieuwe voorzitter van Kiwanis Eeklo-Meetjesland en stelde in Ter Heide ook zijn nieuwe bestuur 2012-2013 voor. Het nieuwe werkjaar kondigt zich opnieuw zeer druk en interessant aan, zo bleek uit de eerste vooruitblik op de nieuwe agenda. Geert Leloup is de nieuwe directeur van de animatiecommissie, Jan Ryckaert van de expansiecommissie en Luc Soens van de aanvaardingscommissie. De andere directeurs (Lieven Bauwens, sociale commissie en Marcel Vermeire, statuten en reglementen) blijven in functie, net als secretaris Frank De Baets en penningmeester Etienne Claessens. Nieuwe toastmaster is Etienne De Tollenaere en voorzitter-elect is Martin De Vlieger. Uittredend voorzitter Luc Soens had tijdens deze plechtige Ambtsoverdracht voor alle leden als herinnering aan het werkjaar 2011-2012 nog een gepersonaliseerd fotoboek dat duchtig in de smaak viel. Na de statutaire vergadering van vrijdag 19 oktober en de Halloweenfuif van zaterdag 27 oktober staat het bedrijfsbezoek aan E-Crane en Van Heygen Recycling op donderdag 15 november op de agenda.