DSC_0361 - kopie

In aanwezigheid van de nieuwe luitenant-gouverneur Jaak Michiels vond in Ter Heide de ambtsoverdracht plaats waarbij Frank De Baets de voorzittershamer overnam van Martin De Vlieger. Secretaris Norbert D’Herckers bracht een beeldverslag van het mooie jaar van Martin, die zelf een attentie meehad voor zijn bestuursleden en voor alle dames. Nadat hij de hamer en het voorzitterslint had doorgegeven aan Frank mocht die zijn programma voor 2014-2015 bekendmaken en zijn nieuwe bestuur aanstellen. Directeurs van de commissies zijn Luc Soens (sociale), Geert Leloup (animatie), Lieven Bauwens (expansie), Martin De Vlieger (aanvaarding) en Marcel Vermeire (statuten en reglementen). Etienne De Tollenaere blijft toastmaster en Etienne Claessens penningmeester. Ook Nobert D’Herckers blijft op post als secretaris. Dirk Bauwens is voorzitter-elect.

Klik op een foto om de slideshow te starten!